Rijangsthulp

Afspraak maken?

Begin vandaag met het overwinnen van uw rijangst en neem snel contact op! met de rijangst coach!Waarom Rijangsthulp kan helpen!

Rijangst overwinnen begint in het onderbewustzijn!


Een op de tien mensen in Nederland heeft in mindere of meerdere mate last van rijangst of onzekerheid achter het stuur. Angst om te rijden en onzekerheden zijn belemmerende emoties die het rijden onveilig maken en vaak nare bijverschijnselen hebben zoals; zweten, paniekaanvallen en/of hyperventileren.

Rijangst is een emotie

Rijangst is een emotie, zit dus in het onderbewustzijn en moet daar aangepakt worden. Veel rijscholen concentreren zich helaas op het bewustzijn en redeneren dat, door de confrontatie vaak aan te gaan, de angst wel over gaat. Dit werkt in de meeste gevallen niet en kan de rijangst juist erger maken. Door verschillende technieken uit NLP, hypnose en rijinstructie door een ervaren rijangstcoach te combineren kunnen wij samenwerken met het onderbewustzijn en u in staat stellen om weer veilig en met zelfvertrouwen aan het verkeer deel te nemen.

Rijangst overwinnen

Omdat rijangst in diverse vormen voorkomt bieden wij geen vast en inflexibel hulp programma aan maar werkt de rijangst coach met een op de cliënt gerichte aanpak. Hiervoor gebruiken wij modules die op u afgestemd worden.


De verschillende modules die Rijangst hulp gebruikt vindt u op de pagina over onze aanpak


Rijangst hulp werkt vanuit de omgeving Amsterdam. 
Kijk bij 
de werkomgeving van Rijangst hulp Amsterdam voor meer informatie